Nieuws

Eaton Airco slangen met E/Z Clip systeem

Industriële aircoslang danfoss

Het EZ Clip systeem. Denk Cool!

De eerste keus in montage en reparatie van A/C slangen die on-site kunnen worden bevestigd. Met eigenschappen zoals permeabiliteit van bijna nul, een kleinere buigradius en het breedste temperatuurbereik in zijn klasse, is de FBZ-aircoslang van Eaton een SAE J2064 type E-fineerslang die een geheel nieuwe norm stelt voor prestaties.

De nieuwste generatie A/C slangen bieden flexibele slangleidingen in plaats van starre leidingen, wat het geleidingsgemak, de trillingsabsorptie, de geluidsdemping en de mogelijkheid om de beweging van aangesloten componenten op te vangen, vergroot. In combinatie met het EZ Clip-systeem is deze slang eenvoudig te monteren zonder krimpen of speciaal gereedschap. De slang is ook gekwalificeerd met verschillende koudemiddelen en koudemiddeloliën waaronder de emissie reducerende R1234yf.

E/Z Clip systeem
Met het Aeroquip E-Z Clip Systeem (“EasyClip”) heeft Aeroquip een belangrijke stap vooruit gezet. De starre leidingen in bestaande koelsystemen kunnen eenvoudig worden vervangen door flexibele slangleidingen waarmee trillingen tot het verleden behoren.

Toepassingen

  • Alle koelinstallaties met compressor
  • condensor met ventilator en verdamper in supermarkten, magazijnen, vrachtwagens, op schepen etc.
    In het circuit kunnen één of meer filterinstallaties zijn opgenomen.

Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, daar staat Aeroquip borg voor.