Nieuws

Geen garantie & keurmerk bij gebruik van andere merken op Danfoss Waltech producten

Vervallen goedkeuring en garantie bij gebruik van niet originele componenten van Eaton Walterscheid

Op internet wordt regelmatig melding gemaakt en geadverteerd met Walform ringen. Diverse aanbieders geven de indruk dat het originele Eaton Walterscheid producten betreft. Om daar zeker van te zijn adviseren wij een schriftelijke verklaring te vragen aan uw leverancier. Want zodra gebruik wordt gemaakt van andere, dan originele Eaton/Walterscheid producten vervalt de certificering en daarmee dus ook de garantie van Eaton.

Dus gebruikt men in de praktijk andere DIN moeren dan is er geen certificering of garantie. Ondanks dat sommige bedrijven menen beter te weten, voldoen alleen originele Eaton Walterscheid componenten.

In het verleden is hier veel onduidelijkheid en discussie over geweest. Naast dat de keuringsinstanties hun tests uitvoeren met originele Eaton componenten is met het expliciet vermelden van het gebruik van originele componenten op de certificaten de onduidelijkheid weggenomen. Powerflex verkoopt uitsluitend originele producten.

 

Uiteraard verkopen wij ook losse Walform ringen, want bij her-montage zijn deze noodzakelijk. Mocht u meer willen weten over wat Powerflex op het gebied van Walterscheid voor u kan betekenen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Stuur een email naar: info@pflex.eu of bel 0294 – 450 200.