PowerFlex Fluid Handling Products in Weesp is al zestig jaar lang een expert op het gebied van hydrauliek. Het bedrijf wordt sinds 2015 gerund door Michael Haas. Toen werd het stokje van vader Erik Haas overgenomen. Powerflex vertegenwoordigd vandaag de dag het erfgoed van decennialange ervaring in de hydraulische bedrijfstak. Michael heeft als geen ander kennis van de materie. “Voor echt goed advies moet u bij Powerflex zijn. Niets is te veel gevraagd om de grote en kleine klanten naar de zin te maken en dat is uitzonderlijk in deze tijd.”

Missie
Powerflex levert (hydrauliek-)slangen, koppelingen en aanverwante componenten en accessoires. Wij assembleren en leveren alle denkbare producten die nodig zijn voor het veilig transporteren van gassen en/of vloeistoffen middels een flexibele aansluiting. Ook ‘poort tot poort’ of ‘end-to-end’ genoemd. Wij vinden dat de mens in de advisering en ondersteuning in het middelpunt moet staan. Onze kracht ligt in flexibele, technische en op maat gerichte oplossingen.

Wij hechten enorme waarde aan de veiligheid van onze klanten en personeel. Daarom vinden wij het van groot belang dat mensen die werken met hydrauliek dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen doen.

Visie
Wij hechten enorme waarde aan de veiligheid van onze klanten en personeel. Daarom vinden wij het van groot belang dat mensen die werken met hydrauliek dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen doen. Om die reden geven we trainingen om het risico op mogelijk letsel te voorkomen.

Meer dan slangen persen en hydraulische componenten

Powerflex ontzorgt

Vakkundig

PowerFlex heeft geavanceerde apparatuur in huis om uw product vakkundig samen te stellen. Wij kunnen hydrauliekslangen snijden, maar ook koppelingen meten en testen. Wij staan in voor veilige en zorgvuldig door ons geteste producten.
De hoogste graad van zorgvuldigheid en optimale kwaliteitsbewaking van uw hydrauliekproject staan bij ons bovenaan. PowerFlex gaat zeer nauwgezet om met uw projecten. Voor alle verschillende onderdelen in ons bedrijf hebben we een op maat gemaakte kwaliteitsbewaking ontwikkeld, waarbij we aan werkelijk alles denken en alles controleren. Niets ontsnapt aan de gefocuste aandacht van onze medewerkers. Alles draait om het continu verbeteren van onze dienstverlening aan onze klanten.

Periodieke controles

We doen meer dan slangen persen en hydraulische componenten leveren. Onze Hydraulische Slangen Service is een grote stap vooruit en onderscheidt PowerFlex van andere hydraulische bedrijven. Wij komen met onze mobiele werkplaats bij u langs. Onze gediplomeerde medewerkers maken het verschil door bij u ‘aan huis’ problemen met slangen op te lossen en periodieke controles uit te voeren op voertuigen en machines. We kijken het systeem na en maken een lijst van de hydrauliekslangen die niet meer aan de eisen voldoen. Hierdoor worden vroegtijdig storingen voorkomen, wat u veel tijd en geld bespaart. In overleg monteren we de nieuwe slangen en voeren we desgewenst de oude slangen af. Wij zijn snel en servicegericht. Kort gezegd; PowerFlex ontzorgt.

Periodieke controles bij Powerflex

Razendsnel in huis

Bij PowerFlex-Fhp is niet ons te gek. We garanderen landelijke levering van elke bestelling die u bij ons doet. Wij gaat er prat op dat we iedereen die bij ons aanklopt razendsnel helpen. Ook als u een enkele slang, koppeling of los component wilt bestellen.

Ondersteuning technische dienst

Bij PowerFlex denken we in oplossingen, want daar zijn we goed in. Onze kennis is zelfs zo uitgebreid en gespecialiseerd dat we durven te zeggen dat wij vaak meer weten dan uw eigen technische dienst. U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning op elk gebied dat met hydrauliek te maken heeft.

logistics-delivery-truck-in-movement

Direct levering OEM-partners

PowerFlex biedt ook haar OEM-partners uitstekende ondersteuning. We kunnen bedrijven die hydrauliek in hun eigen producten gebruiken, voorzien van nieuwe slangen en componenten op maat. Michael Haas van PowerFlex: ‘We leveren pasklare producten en doen er alles aan om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ruim 60 jaar historie

Al sinds 1956 richt PowerFlex zich op de meest hoogwaardige hydraulische producten die er in dit specialistische segment te vinden zijn. PowerFlex is een ‘rot’ in het vak met een schat aan ervaring in huis en gespecialiseerde medewerkers. Essentieel in een branche waarin kennis en kunde erg belangrijk is.

Erik Haas komt in 1982 eigenlijk per toeval in de wondere wereld van hydraulische slangen en koppelingen terecht. ‘Eigenlijk ben ik er als jonge man gewoon ingerold. Het is een fascinerende wereld, maar hydrauliek is niet iets waar je direct aan denkt als je jong bent. Toen Sun Electric in 2002 hun hydraulische activiteiten beëindigden, kon Erik door middel van een management buy-out eigenaar worden van de hydraulische tak. Deze afdeling, inclusief alle medewerkers, is toen overgedragen aan PowerFlex. Daarmee is de kennis van hydrauliek verbindingen en het productaanbod binnenshuis gebleven en hebben we altijd onze hoogstaande service kunnen waarborgen’.

Opvolging
Ook zoon Michael werkt al jaren in het bedrijf. “Ik ben in 2004 in het bedrijf gekomen.” In 2015 nam Michael de functie van Algemeen Directeur over van Erik. We zijn misschien niet de grootste in omvang in dit segment, maar wel groots in wat we kunnen doen. De voorgeschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1956, het jaar van oprichting van een van de rechtsvoorgangers van Powerflex. Er zijn dus weinig anderen in deze branche die over zoveel ervaring en vakkennis beschikken. Natuurlijk is er in de loop van de tijd veel veranderd binnen het bedrijf en in de hydraulische markt in het algemeen. Wij zijn echter flexibel en snel en gaan mee in de wensen van onze klanten. We denken met hen mee en proberen altijd tot de beste oplossing te komen. We bieden een constante kwaliteit en zijn gewoon goed in wat we doen. No nonsens, doen waar je goed in bent met oog voor de klant, dat is ons motto.’

(General) Manager Directeur

Michael Haas

Hydrauliek is Michael met de paplepel ingegeven. Het kan ook niet anders als je vader de grondlegger van Powerflex is. Na eerst buiten de organisatie ervaring opgedaan te hebben, heeft hij alle facetten van het bedrijf doorlopen, van montage tot verkoop en van magazijn tot assemblage. Michael: “Bij Powerflex zijn we flexibel en pragmatisch ingesteld. Als mijn expertise gewenst is dan trek ik met alle gemak mijn werkkleding aan om mee te werken aan een oplossing. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is”.

Accountmanager

Jop van der Wal

Jop heeft heel veel praktische hydrauliek ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor deze techniek op diverse schepen bij de Koninklijke Marine. Deze praktische ervaring heeft hij meegenomen naar Powerflex en is daardoor beschikbaar voor onze klanten. Jop: ”Het adviseren en zoeken naar een oplossing voor klanten vanuit mijn jarenlange ervaring geeft mij iedere keer weer voldoening”.

Manager service center

Patrick van Krugten

Als je zou nagaan hoeveel kilometer slang Patrick al niet door zijn handen heeft gehad, dan kom je een aardig eind. Of het nu grote batches zijn van samenstellingen of een enkelvoudig slangetje dat ons aan de servicebalie wordt aangeboden, Patrick zorgt er met zijn team voor dat alles nauwkeurig wordt gemaakt. Patrick: “Nauwkeurigheid hebben we hoog in het vaandel staan, wij werken alleen maar volgens de geldende normen”.

Service Mechanic

Ronald Oderkerk

Of het nu één slang van tachtig meter is of 80 slangen van één meter, Ronald draait zijn hand er niet voor om. Daarbij doet hij zijn ding altijd met een lach op de mond en zorgt zo voor de vrolijke noot binnen Powerflex. Ronald: “Humor op de werkvloer maakt het werken bij Powerflex juist aantrekkelijk. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

Technisch commercieel adviseur

Charles Blokland

Met zijn jarenlange ervaring in het veld weet Charles heel goed wat gaat werken maar ook wat niet. Juist die kennis van hydrauliek maakt Charles een ideale gesprekspartner voor de klanten op locatie. Zijn technische inzicht biedt vaak mogelijkheden die men eerst nog niet zag. Charles: “Bij Powerflex spelen we ‘Champions League’ qua hydrauliek oplossingen. Ik geniet er van om iedere keer weer uitgedaagd te worden”.

Product Specialist & Trainer

Erik Haas

Erik heeft meer dan 35 jaar ervaring in hydrauliek verbindingen en slangen en is de oprichter van PowerFlex. Erik: ‘Ik ben echt trots op dit bedrijf, dat al zoveel jaar garant staat voor kwaliteit en deskundigheid, maar ook op ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Sales Manager

Martijn ten Cate

Commerciële binnendienst

Giel Ketting

Ervaring kan je niet kopen, die moet je opdoen door ‘vlieguren’ te maken. Bij Giel zit dat wel goed. Zijn jarenlange ervaring in de compressortechniek en hydrauliek maken hem een betrouwbare persoonlijkheid als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Giel: “Powerflex ademt techniek uit en in die omgeving kom ik volledig tot mijn recht. Klanten helpen om tot een oplossing te komen, voor wat voor uitdaging dan ook, daar ga ik voor”.

Senior Logistics Employee

Jan Kraak

Jan behoort tot het ‘Powerflex DNA’ en heeft zijn focus altijd op het op tijd leveren van kwaliteit. Jan: ‘Wij kunnen klanten goed helpen, omdat het team bestaat uit een gevarieerde groep van gemotiveerde collega’s met elk een eigen specialisme.’

Senior Logistics Employee

Dirk Visser

Het magazijn, dat is Dirk zijn terrein. Alles netjes en overzichtelijk op de juiste plek dat is Dirk wel toevertrouwd. Iedere dag zet hij zich weer maximaal in om alle bestelde producten op tijd de deur uit te krijgen om de klanten zo snel als mogelijk van hun bestelling gebruik te laten maken. Dirk: “Het is hier iedere dag pakjes dag met alle binnenkomende en uitgaande pakketten”.

Finance

Linda Swier

Linda is binnen Powerflex verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande facturen. Als bewaakster van de Powerflex ‘schatkist’ neemt zij haar taak zeer serieus en is pas tevreden als het tot achter de komma klopt. Linda: “De dynamiek binnen Powerflex zorgt er voor dat iedere dag weer anders is, dat maakt mijn werk zo veelzijdig”.

Bij Powerflex vinden wij de kwaliteit van onze dienstverlening enorm belangrijk. De keurmerken (approvals) leveren het betrouwbare, objectieve en internationaal erkende bewijs dat onze producten aan alle kwaliteitsnormen en montage voorschriften voldoen.

Onze organisatie voldoet aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. De uitkomst van de onafhankelijke audit heeft aangetoond dat onze medewerkers bijdragen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze organisatie.

Gerenommeerde Certificeringen
Onze producten voldoen veelal aan de eisen van Lloyds, Germanischer Lloyd, ABS, DNV-GL, Bureau Veritas, ISO, DNV en ABS.

Stuk voor stuk specialisten

Alle partners van Powerflex zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van hydrauliek installaties, slangen en aanverwante componenten. Er is altijd een partner bij u in de buurt om u verder te helpen. Hieronder vindt u een korte introductie van onze partners.

A. den Dekker

A. Den Dekker is een bedrijf dat landbouwmechanisatie, metaalbewerking en machinebouw onder één dak herbergt. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle mogelijke services, zoals onderhoud, reparaties en onderdelen. Met het enthousiaste en deskundige team en dankzij de moderne apparatuur die ze gebruiken, kan dit bedrijf u snel helpen.

logo-couperus-hydrauliek-300

Couperus Hydrauliek

Couperus ontwikkelt, ontwerpt en bouwt hydraulische systemen voor elk denkbare toepassing. Bij Couperus kunt u terecht voor reparaties van hydraulische installaties tot de ontwikkeling en bouw van hoog vermogende en complexe hydraulische systemen. Daarnaast heeft Couperus een groot aanbod hydraulische componenten en onderdelen uit voorraad.

Hydrosta

Passie voor techniek en hart voor u als klant. Dat vormt voor Hydrosta de drive om tot praktische en werkbare oplossingen te komen. Dankzij de eerlijkheid en expertise van de vakmensen van Hydrosta. Want dankzij hun toegepaste kennis kunnen we volledig met u meedenken en oplossingen voor u creëren.

Maveco_1

Maveco

Maveco N.V., opgericht in 1995, heeft zijn vestiging op Curaçao en is gespecialiseerd in de verkoop, assemblage en reparatie van hydrauliek slangen en fittingen. Maveco is dealer van Eaton Aeroquip.

POOS

POOS Service BV

POOS Service BV, gevestigd in Weert, staat bekend vanwege haar snelle en betrouwbare service en hoge kwaliteit. POOS is gespecialiseerd in de industrie, landbouw, transport en grondverzet. Maar ook andere sectoren met (speciale) toepassingen in hydrauliek en pneumatiek kan POOS bedienen.  Zij denken in oplossingen en weten u voor elk probleem te helpen.

Stevens

Stevens

Stevens is sinds 1973 een betrouwbare specialist. Het bedrijf biedt oplossingen door reparatie, service en verkoop van onder andere diesel onderdelen, hoge- en lage drukslangen voor hydrauliek, lucht, brandstof en hogedrukreinigers. Daarnaast biedt Stevens ook vele denkbare aanverwante producten. Gewoon op voorraad en snel maatwerkoplossingen voor iedere monteur.

TLG

TLG Ruurlo

Sinds 1991 is TLG Ruurlo leverancier van kwaliteits-onderdelen. Het bedrijf is specialist in onderdelen voor transport, loonwerk, grondverzet, wegenbouw en industrie. TLG Ruurlo staat garant voor productkennis en een eigen bezorgdienst.

Widontec

Widontec

Widontec is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanpassen en produceren van machines voor de agrarische sector en industrie. Widontec beschikt over een ruime werkplaats met volledig ingerichte servicewagens. De servicemonteurs van Widontec zorgen voor een uitstekende en vakbekwame service waar u op kunt vertrouwen.

Commerciële Binnendienst

(Klik voor vacature)

Service Technicus

(Klik voor vacature)

PowerFlex Fluid Handling Products in Weesp is al zestig jaar lang een expert op het gebied van hydrauliek. Het bedrijf wordt sinds 2015 gerund door Michael Haas. Toen werd het stokje van vader Erik Haas overgenomen. Powerflex vertegenwoordigd vandaag de dag het erfgoed van decennialange ervaring in de hydraulische bedrijfstak. Michael heeft als geen ander kennis van de materie. “Voor echt goed advies moet u bij Powerflex zijn. Niets is te veel gevraagd om de grote en kleine klanten naar de zin te maken en dat is uitzonderlijk in deze tijd.”

Missie
Powerflex levert (hydrauliek-)slangen, koppelingen en aanverwante componenten en accessoires. Wij assembleren en leveren alle denkbare producten die nodig zijn voor het veilig transporteren van gassen en/of vloeistoffen middels een flexibele aansluiting. Ook ‘poort tot poort’ of ‘end-to-end’ genoemd. Wij vinden dat de mens in de advisering en ondersteuning in het middelpunt moet staan. Onze kracht ligt in flexibele, technische en op maat gerichte oplossingen.

Wij hechten enorme waarde aan de veiligheid van onze klanten en personeel. Daarom vinden wij het van groot belang dat mensen die werken met hydrauliek dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen doen.

Visie
Wij hechten enorme waarde aan de veiligheid van onze klanten en personeel. Daarom vinden wij het van groot belang dat mensen die werken met hydrauliek dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen doen. Om die reden geven we trainingen om het risico op mogelijk letsel te voorkomen.

meer dan slangen persen en hydraulische componenten

Powerflex ontzorgt

Vakkundig

PowerFlex heeft geavanceerde apparatuur in huis om uw product vakkundig samen te stellen. Wij kunnen hydrauliekslangen snijden, maar ook koppelingen meten en testen. Wij staan in voor veilige en zorgvuldig door ons geteste producten.
De hoogste graad van zorgvuldigheid en optimale kwaliteitsbewaking van uw hydrauliekproject staan bij ons bovenaan. PowerFlex gaat zeer nauwgezet om met uw projecten. Voor alle verschillende onderdelen in ons bedrijf hebbben we een op maat gemaakte kwaliteitsbewaking ontwikkeld, waarbij we aan werkelijk alles denken en alles controleren. Niets ontsnapt aan de gefocusde aandacht van onze medewerkers. Alles draait om het continu verbeteren van onze dienstverlening aan onze klanten.

Periodieke controles

We doen meer dan slangen persen en hydraulische componenten leveren. Onze Hydraulische Slangen Service is een grote stap vooruit en onderscheidt PowerFlex van andere hydraulische bedrijven. Wij komen met onze mobiele werkplaats bij u langs. Onze gediplomeerde medewerkers maken het verschil door bij u ‘aan huis’ problemen met slangen op te lossen en periodieke controles uit te voeren op voertuigen en machines. We kijken het systeem na en maken een lijst van de hydrauliekslangen die niet meer aan de eisen voldoen. Hierdoor worden vroegtijdig storingen voorkomen, wat u veel tijd en geld bespaart. In overleg monteren we de nieuwe slangen en voeren we desgewenst de oude slangen af. Wij zijn snel en servicegericht. Kort gezegd; PowerFlex ontzorgt.

Periodieke controles bij Powerflex

Razendsnel in huis

Bij PowerFlex-Fhp is niet ons te gek. We garanderen landelijke levering van elke bestelling die u bij ons doet. Wij gaat er prat op dat we iedereen die bij ons aanklopt razendsnel helpen. Ook als u een enkele slang, koppeling of los component wilt bestellen.

Ondersteuning technische dienst

Bij PowerFlex denken we in oplossingen, want daar zijn we goed in. Onze kennis is zelfs zo uitgebreid en gespecialiseerd dat we durven te zeggen dat wij vaak meer weten dan uw eigen technische dienst. U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning op elk gebied dat met hydrauliek te maken heeft.

logistics-delivery-truck-in-movement

Direct levering OEM-partners

PowerFlex biedt ook haar OEM-partners uitstekende ondersteuning. We kunnen bedrijven die hydrauliek in hun eigen producten gebruiken, voorzien van nieuwe slangen en componenten op maat. Michael Haas van PowerFlex: ‘We leveren pasklare producten en doen er alles aan om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ruim 60 jaar historie

Al sinds 1956 richt PowerFlex zich op de meest hoogwaardige hydraulische producten die er in dit specialistische segment te vinden zijn. PowerFlex is een ‘rot’ in het vak met een schat aan ervaring in huis en gespecialiseerde medewerkers. Essentieel in een branche waarin kennis en kunde erg belangrijk is.

Erik Haas komt in 1982 eigenlijk per toeval in de wondere wereld van hydraulische slangen en koppelingen terecht. ‘Eigenlijk ben ik er als jonge man gewoon ingerold. Het is een fascinerende wereld, maar hydrauliek is niet iets waar je direct aan denkt als je jong bent. Toen Sun Electric in 2002 hun hydraulische activiteiten beëindigden, kon Erik door middel van een management buy-out eigenaar worden van de hydraulische tak. Deze afdeling, inclusief alle medewerkers, is toen overgedragen aan PowerFlex. Daarmee is de kennis van hydrauliek verbindingen en het productaanbod binnenshuis gebleven en hebben we altijd onze hoogstaande service kunnen waarborgen’.

Opvolging
Ook zoon Michael werkt al jaren in het bedrijf. “Ik ben in 2004 in het bedrijf gekomen.” In 2015 nam Michael de functie van Algemeen Directeur over van Erik. We zijn misschien niet de grootste in omvang in dit segment, maar wel groots in wat we kunnen doen. De voorgeschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1956, het jaar van oprichting van een van de rechtsvoorgangers van Powerflex. Er zijn dus weinig anderen in deze branche die over zoveel ervaring en vakkennis beschikken. Natuurlijk is er in de loop van de tijd veel veranderd binnen het bedrijf en in de hydraulische markt in het algemeen. Wij zijn echter flexibel en snel en gaan mee in de wensen van onze klanten. We denken met hen mee en proberen altijd tot de beste oplossing te komen. We bieden een constante kwaliteit en zijn gewoon goed in wat we doen. No nonsens, doen waar je goed in bent met oog voor de klant, dat is ons motto.’

(General) Manager Directeur

Michael Haas

Hydrauliek is Michael met de paplepel ingegeven. Het kan ook niet anders als je vader de grondlegger van Powerflex is. Na eerst buiten de organisatie ervaring opgedaan te hebben, heeft hij alle facetten van het bedrijf doorlopen, van montage tot verkoop en van magazijn tot assemblage. Michael: “Bij Powerflex zijn we flexibel en pragmatisch ingesteld. Als mijn expertise gewenst is dan trek ik met alle gemak mijn werkkleding aan om mee te werken aan een oplossing. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is”.

Accountmanager

Jop van der Wal

Jop heeft heel veel praktische hydrauliek ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor deze techniek op diverse schepen bij de Koninklijke Marine. Deze praktische ervaring heeft hij meegenomen naar Powerflex en is daardoor beschikbaar voor onze klanten. Jop: ”Het adviseren en zoeken naar een oplossing voor klanten vanuit mijn jarenlange ervaring geeft mij iedere keer weer voldoening”.

Manager service center

Patrick van Krugten

Als je zou nagaan hoeveel kilometer slang Patrick al niet door zijn handen heeft gehad, dan kom je een aardig eind. Of het nu grote batches zijn van samenstellingen of een enkelvoudig slangetje dat ons aan de servicebalie wordt aangeboden, Patrick zorgt er met zijn team voor dat alles nauwkeurig wordt gemaakt. Patrick: “Nauwkeurigheid hebben we hoog in het vaandel staan, wij werken alleen maar volgens de geldende normen”.

Service Mechanic

Ronald Oderkerk

Of het nu één slang van tachtig meter is of 80 slangen van één meter, Ronald draait zijn hand er niet voor om. Daarbij doet hij zijn ding altijd met een lach op de mond en zorgt zo voor de vrolijke noot binnen Powerflex. Ronald: “Humor op de werkvloer maakt het werken bij Powerflex juist aantrekkelijk. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

Technisch commercieel adviseur

Charles Blokland

Met zijn jarenlange ervaring in het veld weet Charles heel goed wat gaat werken maar ook wat niet. Juist die kennis van hydrauliek maakt Charles een ideale gesprekspartner voor de klanten op locatie. Zijn technische inzicht biedt vaak mogelijkheden die men eerst nog niet zag. Charles: “Bij Powerflex spelen we ‘Champions League’ qua hydrauliek oplossingen. Ik geniet er van om iedere keer weer uitgedaagd te worden”.

Product Specialist & Trainer

Erik Haas

Erik heeft meer dan 35 jaar ervaring in hydrauliek verbindingen en slangen en is de oprichter van PowerFlex. Erik: ‘Ik ben echt trots op dit bedrijf, dat al zoveel jaar garant staat voor kwaliteit en deskundigheid, maar ook op ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Sales Manager

Martijn ten Cate

Commerciële binnendienst

Giel Ketting

Ervaring kan je niet kopen, die moet je opdoen door ‘vlieguren’ te maken. Bij Giel zit dat wel goed. Zijn jarenlange ervaring in de compressortechniek en hydrauliek maken hem een betrouwbare persoonlijkheid als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Giel: “Powerflex ademt techniek uit en in die omgeving kom ik volledig tot mijn recht. Klanten helpen om tot een oplossing te komen, voor wat voor uitdaging dan ook, daar ga ik voor”.

Senior Logistics Employee

Jan Kraak

Jan behoort tot het ‘Powerflex DNA’ en heeft zijn focus altijd op het op tijd leveren van kwaliteit. Jan: ‘Wij kunnen klanten goed helpen, omdat het team bestaat uit een gevarieerde groep van gemotiveerde collega’s met elk een eigen specialisme.’

Senior Logistics Employee

Dirk Visser

Het magazijn, dat is Dirk zijn terrein. Alles netjes en overzichtelijk op de juiste plek dat is Dirk wel toevertrouwd. Iedere dag zet hij zich weer maximaal in om alle bestelde producten op tijd de deur uit te krijgen om de klanten zo snel als mogelijk van hun bestelling gebruik te laten maken. Dirk: “Het is hier iedere dag pakjes dag met alle binnenkomende en uitgaande pakketten”.

Finance

Linda Swier

Linda is binnen Powerflex verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande facturen. Als bewaakster van de Powerflex ‘schatkist’ neemt zij haar taak zeer serieus en is pas tevreden als het tot achter de komma klopt. Linda: “De dynamiek binnen Powerflex zorgt er voor dat iedere dag weer anders is, dat maakt mijn werk zo veelzijdig”.

Bij Powerflex vinden wij de kwaliteit van onze dienstverlening enorm belangrijk. De keurmerken (approvals) leveren het betrouwbare, objectieve en internationaal erkende bewijs dat onze producten aan alle kwaliteitsnormen en montage voorschriften voldoen.

Gerenommeerde instellingen
Onze producten voldoen meestal aan de eisen van Lloyds, Germanischer Lloyd, ABS, DNV-GL, Bureau Veritas, ISO, DNV en ABS.

Stuk voor stuk specialisten

Alle partners van Powerflex zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van hydrauliek installaties, slangen en aanverwante componenten. Er is altijd een partner bij u in de buurt om u verder te helpen. Hieronder vindt u een korte introductie van onze partners.

A. den Dekker

A. Den Dekker is een bedrijf dat landbouwmechanisatie, metaalbewerking en machinebouw onder één dak herbergt. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle mogelijke services, zoals onderhoud, reparaties en onderdelen. Met het enthousiaste en deskundige team en dankzij de moderne apparatuur die ze gebruiken, kan dit bedrijf u snel helpen.

logo-couperus-hydrauliek-300

Couperus Hydrauliek

Couperus ontwikkelt, ontwerpt en bouwt hydraulische systemen voor elk denkbare toepassing. Bij Couperus kunt u terecht voor reparaties van hydraulische installaties tot de ontwikkeling en bouw van hoog vermogende en complexe hydraulische systemen. Daarnaast heeft Couperus een groot aanbod hydraulische componenten en onderdelen uit voorraad.

Hydrosta

Passie voor techniek en hart voor u als klant. Dat vormt voor Hydrosta de drive om tot praktische en werkbare oplossingen te komen. Dankzij de de eerlijkheid en expertise van de vakmensen van Hydrosta. Want dankzij hun toegepaste kennis kunnen we volledig met u meedenken en oplossingen voor u creëren.

Maveco_1

Maveco

Maveco N.V., opgericht in 1995, heeft zijn vestiging op Curaçao en is gespecialiseerd in de verkoop, assemblage en reparatie van hydrauliek slangen en fittingen. Maveco is dealer van Eaton Aeroquip.

POOS

POOS Service BV

POOS Service BV, gevestigd in Weert, staat bekend vanwege haar snelle en betrouwbare service en hoge kwaliteit. POOS is gespecialiseerd in de industrie, landbouw, transport en grondverzet. Maar ook andere sectoren met (speciale) toepassingen in hydrauliek en pneumatiek kan POOS bedienen.  Zij denken in oplossingen en weten u voor elk probleem te helpen.

Stevens

Stevens

Stevens is sinds 1973 een betrouwbare specialist. Het bedrijf biedt oplossingen door reparatie, service en verkoop van onder andere diesel onderdelen, hoge- en lage drukslangen voor hydrauliek, lucht, brandstof en hogedrukreinigers. Daarnaast biedt Stevens ook vele denkbare aanverwante producten. Gewoon op voorraad en snel maatwerkoplossingen voor iedere monteur.

TLG

TLG Ruurlo

Sinds 1991 is TLG Ruurlo leverancier van kwaliteits-onderdelen. Het bedrijf is specialist in onderdelen voor transport, loonwerk, grondverzet, wegenbouw en industrie. TLG Ruurlo staat garant voor productkennis en een eigen bezorgdienst.

Widontec

Widontec

Widontec is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanpassen en produceren van machines voor de agrarische sector en industrie. Widontec beschikt over een ruime werkplaats met volledig ingerichte servicewagens. De servicemonteurs van Widontec zorgen voor een uitstekende en vakbekwame service waar u op kunt vertrouwen.

Commerciële binnendienst

(Klik voor vacature)

Service Technicus

(Klik voor vacature)