Algemeen

Authorized Dealership F.P.T

Fpt-powerflex-dealership

Fluid Power Technology

Powerflex mag zich officieel de eerste Nederlandse dealer van F.P.T. power tools noemen en daar zijn we maar wat trots op. Wij werken al geruime tijd samen met dit Italiaanse familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar een zeer betrouwbare leverancier van hogedruk hydraulic tools en equipment is.

Oplossingen voor het liften, hijsen, persen en vastbouten van (grote en zware) producten en objecten:

•        Equipment tussen 700-4000 bar kan met begeleiding naar wens worden
ontworpen en gefabriceerd;

•        Standaard productrange van handpompen, jacks cylinders,

•        FPT Fluid Power Technology  heeft een eigen testbureau om de kwaliteit van de producten te garanderen;

Kunnen wij u helpen met vragen op het gebied van high pressure hydraulic tools en equipment?  Neem dan gerust contact met ons op via: 0294 450 200/ sales@pflex.eu Ons team staat klaar voor u.

Power Tools Dealerschap

Recent hebben wij onze samenwerking naar een hoger niveau ‘getild’. Het Powerflexteam heeft de dealertraining met goed gevolg volbracht, dit stelt ons in staat om de volledige range aan producten en oplossingen aan te bieden voor de Nederlandse markt. Met deze uitbreiding van producten bieden wij onder andere oplossingen voor het liften, hijsen, persen en vastbouten van (grote en zware) producten en objecten. Bekijk catalogus

fpt synchro system

Toepassing van Power Tools

F.P.T. heeft al een behoorlijk groot trackrecord in de industrie. Daarnaast worden wereldwijd de behoeftes van klanten in de offshore, scheepvaart, mining en windenergie voorzien van maatwerkoplossingen en nu dus ook in Nederland. De kracht van dit partnerschap ligt vooral in het bieden van speciale oplossingen afgestemd op de klantwens. Equipment tussen 700-4000 bar kan met begeleiding naar wens worden ontworpen en gefabriceerd. De mogelijkheden zijn legio. Bekijk catalogus

Certificering

F.P.T. Fluid Power Technology is ISO 9001:2008 Gecertificeerd en heeft een eigen testbureau om de kwaliteit van de producten te beheren en alle stappen te implementeren die nodig zijn om een ​​compleet kwaliteitssysteem at te leveren.

Powerflex

Kunnen wij u helpen met vragen op het gebied van high pressure hydraulic tools en equipment?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0294-450 200 of via sales@pflex.eu. Wij helpen u graag!
“Powerflex can handle the pressure”