Algemeen, Producten

WINNER SLANGEN; ALS GOED, GOED GENOEG IS

De WINNER textiel gevlochten slangen zijn samen met de staal gevlochten slangen licht van gewicht en zijn een concurrerende oplossing voor uw lage tot middel hoge druk hydrauliek slang toepassingen. Naast rubberen slangen omvat de recent uitgebreide Winner-portfolio ook de thermoplastische slangen.

Ons team ondersteunt u graag met het kiezen van een geschikte (hydrauliek) slang.

Toepassingen

WINNER is uitermate geschikt voor middel- en Lagedruk hydraulische toepassingen zoals:

Hydrauliek;
Stuurleidingen;
koelleidingen;
brandstofleidingen;
retourleidingen;
afvoerleidingen;
etc. 

Over Winner 

De productlijn van WINNER is nu uitgebreider dan ooit. Het ontwerp van de WINNER slangen en fittingen weerspiegelt de behoefte aan een non-premium slang met brede inzetbaarheid en betrouwbare prestaties voor Partners en OEM’ers. Naast slangen bieden wij ook Fittingen, Adapters & Slangkoppelingen die uitstekend matchen en voldoen aan verschillende wereldwijde normen. Deze worden standaard aangeboden in veel verschillende maten en configuraties waaronder JIC, DIN, BSP en NPT. Door gebruik te maken van de Durakote™ oppervlaktebehandeling wordt een corrosie weerstand bereikt van 1000 uur. 

Certificeringen 

WINNER voldoet aan de MSHA / DNVGL normen en de toebehorende Fittingen zijn volledig geteste en SAE– en EN-gekwalificeerd. De meest optimale en duurzame prestaties kunnen alleen gegarandeerd worden door een perfecte match van slang en fittingen van één fabrikant. 

Kortom, zoals de naam suggereert valt er genoeg winst te halen, uit de WINNER productlijn. Wilt u meer weten over dit product en ook een winnaar worden?  

Neem gerust contact met ons op via 0294 450 200 / sales@pflex.eu . Wij ondersteunen u graag met gratis advies.