Algemeen

Hoge klanttevredenheid voor PowerFlex

Hoge klanttevredenheid voor Powerflex

Met gepaste trots kunnen we u melden blij te zijn over de uitkomst van het klanttevredenheidsonderzoek. Eind vorig jaar vroegen we onze relaties in hoeverre ze tevreden zijn over PowerFlex. Op prijsniveau scoorden we het afgelopen jaar een 7,4 en op levertijd kregen we een 7,8 van onze relaties. Op betrouwbaarheid scoorden we zelfs een 8,2!

Absoluut een 10, jullie zijn heel betrouwbaar en komen alle afspraken na, was de reactie van één van onze klanten. Een andere opmerking: “Ik geef overal een 7 voor omdat alles goed verloopt, alleen bij leveringen zou ik nog wel nachtleveringen willen zien’’. En over het prijsniveau plaatste een klant de volgende opmerking: ‘’Het prijsniveau is ook prima, je weet dat je wat meer betaald voor het merk Eaton maar dan heb je ook een betere kwaliteit, dus de prijs/kwaliteit verhouding is gewoon prima, dus ook een 8.

In 2019 nog meer klanttevredenheid
Het betekent niet dat we dankzij deze mooie resultaten nu achterover leunen. Onze veeleisende klanten motiveren ons juist om de lat nóg hoger te leggen. Wij danken u voor het vertrouwen van het afgelopen jaar en spreken de wens uit dat onze prettige samenwerking zich ook in het komende jaar zal voortzetten.

Gerelateerde berichten