Stuk voor stuk specialisten

Alle partners van Powerflex zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van hydrauliekinstallaties, slangen en aanverwante componenten.
Er is altijd een partner bij u in de buurt om u verder te helpen. Hieronder vindt u een korte introductie van onze partners.

A_den_Dekker

A. Den Dekker is een bedrijf dat landbouwmechanisatie, metaalbewerking en machinebouw onder één dak herbergt. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle mogelijke services, zoals onderhoud, reparaties en onderdelen. Met het enthousiaste en deskundige team en dankzij de moderne apparatuur die ze gebruiken, kan dit bedrijf u snel helpen.

Meer info: A. den Dekker

Couperus ontwikkelt, ontwerpt en bouwt hydraulische systemen voor elk denkbare toepassing. Bij Couperus kunt u terecht voor reparaties van hydraulische installaties tot de ontwikkeling en bouw van hoog vermogende en complexe hydraulische systemen. Daarnaast heeft Couperus een groot aanbod hydraulische componenten en onderdelen uit voorraad.

Meer info: Couperus Hydrauliek

Passie voor techniek en hart voor u als klant. Dat vormt voor Hydrosta de drive om tot praktische en werkbare oplossingen te komen. Dankzij de de eerlijkheid en expertise van de vakmensen van Hydrosta. Want dankzij hun toegepaste kennis kunnen we volledig met u meedenken en oplossingen voor u creëren.

Meer info: Hydrosta

Maveco N.V., opgericht in 1995, heeft zijn vestiging op Curaçao en is gespecialiseerd in de verkoop, assemblage en reparatie van hydrauliek slangen en fittingen. Maveco is dealer van Eaton Aeroquip.

Meer info: Maveco

POOS Service BV, gevestigd in Weert, staat bekend vanwege haar snelle en betrouwbare service en hoge kwaliteit. POOS is gespecialiseerd in de industrie, landbouw, transport en grondverzet. Maar ook andere sectoren met (speciale) toepassingen in hydrauliek en pneumatiek kan POOS bedienen.  Zij denken in oplossingen en weten u voor elk probleem te helpen.

Stevens is sinds 1973 een betrouwbare specialist. Het bedrijf biedt oplossingen door reparatie, service en verkoop van onder andere diesel onderdelen, hoge- en lage drukslangen voor hydrauliek, lucht, brandstof en hogedrukreinigers. Daarnaast biedt Stevens ook vele denkbare aanverwante producten. Gewoon op voorraad en snel maatwerkoplossingen voor iedere monteur.

Meer info: Stevens

Sinds 1991 is TLG Ruurlo leverancier van kwaliteits-onderdelen. Het bedrijf is specialist in onderdelen voor transport, loonwerk, grondverzet, wegenbouw en industrie. TLG Ruurlo staat garant voor productkennis en een eigen bezorgdienst.

Meer info: TLG Ruurlo

Widontec is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanpassen en produceren van machines voor de agrarische sector en industrie. Widontec beschikt over een ruime werkplaats met volledig ingerichte servicewagens. De servicemonteurs van Widontec zorgen voor een uitstekende en vakbekwame service waar u op kunt vertrouwen.

Meer info: Widontec