Missie & Visie

Missie
Powerflex levert (hydrauliek-)slangen, koppelingen en aanverwante componenten en accessoires. Wij assembleren en leveren alle denkbare producten die nodig zijn voor het veilig transporteren van gassen en/of vloeistoffen middels een flexibele aansluiting. Ook ‘poort tot poort’ of ‘end-to-end’ genoemd. Wij vinden dat de mens in de advisering en ondersteuning in het middelpunt moet staan. Onze kracht ligt in flexibele, technische en op maat gerichte oplossingen.

Wij hechten enorme waarde aan de veiligheid van onze klanten en personeel. Daarom vinden wij het van groot belang dat mensen die werken met hydrauliek dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen doen. Om die reden geven we trainingen om het risico op mogelijk letsel te voorkomen.

Visie
Wij willen onze leveringspakket zo breed mogelijk neerzetten, zonder de kwaliteit voor onze klanten uit het oog te verliezen. Powerflex positioneert zich als een solide en betrouwbare partner.

Historie

Al sinds 1956 richt PowerFlex zich op de meest hoogwaardige hydraulische producten die er in dit specialistische segment te vinden zijn. PowerFlex heeft in de afgelopen decennia een schat aan ervaring opgebouwd. Essentieel in een branche waarin deze specifieke kennis erg belangrijk is.

Aan de basis van dit bedrijf staat Erik Haas (1952). Erik komt in 1982 eigenlijk per toeval in de wondere wereld van hydraulische slangen en koppelingen terecht. ‘Eigenlijk ben ik er gewoon ingerold. Het is een fascinerende wereld, maar hydrauliek is niet iets waar je direct aan denkt als je jong bent. Ik werkte in de autobranche toen ik als jongeman een vacature zag bij Sun Electric. In die tijd een van de grootste importeurs en distributeurs van hydraulische producten. Ik heb het vak in de praktijk geleerd en allerhande cursussen gevolgd. Al doende leer je. Toen Sun Electric in 2002 hun hydraulische activiteiten beëindigden, kon ik door middel van een management buy-out eigenaar worden van de hydraulische tak. Deze afdeling, inclusief alle medewerkers, is toen overgedragen aan Powerflex. Daarmee is de kennis van hydrauliek verbindingen en het productaanbod binnenshuis gebleven en hebben we altijd onze hoogstaande service kunnen waarborgen’.

Terug tot 1956
Ook zoon Michael (….), algemeen manager van PowerFlex, werkt al jaren in het bedrijf. ‘Ik ben in 2004 in het bedrijf gekomen. We zijn misschien niet de grootste in omvang in dit segment, maar wel groots in wat we kunnen doen. De voorgeschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1956, het jaar van oprichting van een van de rechtsvoorgangers van Powerflex. Er zijn dus weinig anderen in deze branche die over zoveel ervaring en vakkennis beschikken. Natuurlijk is er in de loop van de tijd veel veranderd binnen het bedrijf en in de hydraulische markt in het algemeen. Wij zijn echter flexibel en snel en gaan mee in de wensen van onze klanten. We denken met hen mee en proberen altijd tot de beste oplossing te komen. We bieden een constante kwaliteit en zijn gewoon goed in wat we doen. No nonsense, doen waar je goed in bent met oog voor de klant, dat is ons motto.’

Michael Haas

Managing Director

Erik Haas

Trainer & Tech. Specialist

Sander Haas

Key Account Manager

Herman van Wieren

Product Specialist

Jop van der Wal

Account Manager

Linda Swier

Finance

Ruud Lammers

Marketeer

Patrick van Krugten

Service Mechanic

Dirk Visser

Logistics Employee

Jan Kraak

Logistics Employee

Appie Zwaan

Supply Chain Manager

Ronald Oderkerk

Service Mechanic

Ruggero Grillo

Service Marketeer

Certificeringen

Bij Powerflex vinden wij de kwaliteit van onze dienstverlening enorm belangrijk. De keurmerken (approvals) leveren het betrouwbare, objectieve en internationaal erkende bewijs dat onze producten aan alle kwaliteitsnormen en montage voorschriften voldoen.

Gerenommeerde instellingen
Onze producten voldoen meestal aan de eisen van Lloyds, Germanischer Lloyd, ABS, DNV-GL, Bureau Veritas, ISO, DNV en ABS.

Stuk voor stuk specialisten

Alle partners van Powerflex zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van hydrauliekinstallaties, slangen en aanverwante componenten.
Er is altijd een partner bij u in de buurt om u verder te helpen. Hieronder vindt u een korte introductie van onze partners.

A_den_Dekker

A. Den Dekker is een bedrijf dat landbouwmechanisatie, metaalbewerking en machinebouw onder één dak herbergt. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle mogelijke services, zoals onderhoud, reparaties en onderdelen. Met het enthousiaste en deskundige team en dankzij de moderne apparatuur die ze gebruiken, kan dit bedrijf u snel helpen.

Meer info: A. den Dekker

Couperus ontwikkelt, ontwerpt en bouwt hydraulische systemen voor elk denkbare toepassing. Bij Couperus kunt u terecht voor reparaties van hydraulische installaties tot de ontwikkeling en bouw van hoog vermogende en complexe hydraulische systemen. Daarnaast heeft Couperus een groot aanbod hydraulische componenten en onderdelen uit voorraad.

Passie voor techniek en hart voor u als klant. Dat vormt voor Hydrosta de drive om tot praktische en werkbare oplossingen te komen. Dankzij de de eerlijkheid en expertise van de vakmensen van Hydrosta. Want dankzij hun toegepaste kennis kunnen we volledig met u meedenken en oplossingen voor u creëren.

Meer info: Hydrosta

Maveco N.V., opgericht in 1995, heeft zijn vestiging op Curaçao en is gespecialiseerd in de verkoop, assemblage en reparatie van hydrauliek slangen en fittingen. Maveco is dealer van Eaton Aeroquip.

Meer info: Maveco

POOS Service BV, gevestigd in Weert, staat bekend vanwege haar snelle en betrouwbare service en hoge kwaliteit. POOS is gespecialiseerd in de industrie, landbouw, transport en grondverzet. Maar ook andere sectoren met (speciale) toepassingen in hydrauliek en pneumatiek kan POOS bedienen.  Zij denken in oplossingen en weten u voor elk probleem te helpen.

Stevens is sinds 1973 een betrouwbare specialist. Het bedrijf biedt oplossingen door reparatie, service en verkoop van onder andere diesel onderdelen, hoge- en lage drukslangen voor hydrauliek, lucht, brandstof en hogedrukreinigers. Daarnaast biedt Stevens ook vele denkbare aanverwante producten. Gewoon op voorraad en snel maatwerkoplossingen voor iedere monteur.

Meer info: Stevens

Sinds 1991 is TLG Ruurlo leverancier van kwaliteits-onderdelen. Het bedrijf is specialist in onderdelen voor transport, loonwerk, grondverzet, wegenbouw en industrie. TLG Ruurlo staat garant voor productkennis en een eigen bezorgdienst.

Widontec is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanpassen en produceren van machines voor de agrarische sector en industrie. Widontec beschikt over een ruime werkplaats met volledig ingerichte servicewagens. De servicemonteurs van Widontec zorgen voor een uitstekende en vakbekwame service waar u op kunt vertrouwen.

Meer info: Widontec

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures binnen ons bedrijf. We zijn altijd geinteresseerd in hydrauliek specialisten.
U kunt dus altijd een open sollicitatie sturen. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Pagina 1 van 3

Persoons gegevens

Laten we beginnen met je basisgegevens.

Motivatie

Vertel ons jou motivatie en wat jou onderscheidt van de rest

Vragen

Een aantal vragen om je wat beter te leren kennen.