Algemeen

Hansen & Gromelle: synoniem voor hoogwaardige producten

Hansen & Gromelle: synoniem voor hoogwaardige producten

Hansen & Gromelle (onderdeel van Eaton) maken al decennia lang snelkoppelingen. Van oudsher staan beide merken bekend om hun innovatie.

Door de twee bedrijven samen te voegen is er een productlijn ontstaan waarmee nagenoeg elke vraag en elk probleem op het gebied van snelkoppelingen voor gebruikers kunnen worden opgelost. Stuk voor stuk hoogwaardige producten met onder andere een unieke Dura-Kote™ Plating coating tegen roest, intern geharde onderdelen voor een langere levensduur, mogelijkheden om te ontkoppelen onder druk (tot 350 bar), snelkoppelingen tot 1100 bar en kleurcodering door een ring.

Toepasbaar in veel sectoren
Daarnaast zijn er veel specifieke koppelingen met name voor de voedingsindustrie, koelingsindustrie, maar ook datacenters, windmolens, off-shore en koppelingen voor extreem hoge druk.

Daarbij hebben de H5000 en H5600 ‘ISO-A’ certificering, de HK serie is ‘ISO-B’ gecertificeerd en de HKFR serie heeft zijn ‘ISO Blow Out Preventer, ISO 7241-1 BOP’ label. Hansen & Gromelle levert dus snelkoppelingen in vele varianten voor maatwerk en verbindingen die snel moeten worden verbroken. Voorbeelden zijn hydraulische, pneumatische, veiligheids-, diagnostische, staal- en RVS-koppelingen en hogedruk koppelingen (Screw-to-Connect), Flat-face (ISO 16028), Dry-Break koppelingen in kunststof en aluminium. Er zijn legio mogelijkheden binnen verschillende marktsegmenten zoals de chemie, petrochemie, pneumatiek, brandstoftransport en machinebouw, maar ook in de Off-shore en in nagenoeg elk ander segment.

Meer weten?
Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.
Mail naar: sales@pflex.eu of bel 0294 – 450 200.