Algemeen

Brakequip: De ideale pasvorm

Getest op veiligheid
Het remsysteem van een auto werkt tussen de 850 en 1050 psi. Elke BrakeQuip-remslang wordt vóór verkoop op druk getest tot 3000 psi om de veiligheid en prestaties te garanderen, ook bij een noodstop. De remleidingen worden in onze eigen werkplaats voor u gemaakt en op werkdagen binnen 24 uur aan u verzonden.

Hoe werkt het?
U kunt uw oude slang langs brengen of opsturen, wij zullen deze dan na maken en sturen de nieuwe remleidingsysteem weer terug. Ook speciale koppelingen of lengtes zijn geen probleem, geef ons de lengte en koppelingen door en wij kunnen het maken.

Teflon
Onze “Low-Profile” remslangen bestaan uit Teflon met RVS-versteviging. Hierdoor zet de slang niet uit en zullen de remmen directer aanvoelen. Een bijkomend voordeel is dat dit type slang niet uitdroogt. In tegenstelling tot de rubberen slangen die na een paar jaar vervangen moeten worden.

Onze slang is geschikt voor DOT 3 ,4 ,5 en 5.1. Naast de Low-profile teflon slangen kunnen we natuurlijk ook remslangen produceren van hetzelfde type als origineel op uw voertuig gemonteerd zit.

Leverbaar in 5 kleuren
We kunnen de slang in 5 verschillende kleuren leveren. De koppelingen zijn beschikbaar in staal en RVS in de kleuren rood, blauw, zwart, blank en chroom.

Review van een klant
“Na het monteren van de Brakequip slangen voelde de remmen gelijk een stuk steviger aan. De feedback is beter en de remmen zijn beter te doseren. Daarnaast ziet het er een stuk mooier uit”.

 

Brakequip

Gerelateerde berichten