Snijringkoppelingen

De Wallseries fittingen bestaan uit 3 componenten en zijn ontworpen volgens de ISO 8435-1 / DIN2353 specificaties. De connectie zorgt voor een betrouwbare koppeling met de slang, zelfs bij hoge en dynamische belasting. Met deze compacte onderdelen beperkt de opslag- en materiaal kosten. Snijringkoppelingen worden o.a. toegepast in: Landbouw, Industrieel materieel, Constructie, Algemene hydrauliek. Het is een bewezen systeem met gebruiksvriendelijke assemblage. Heeft u vragen over de slang of toepassing, neem dan contact met ons op.

Snijringkoppelingen overview

Waltech by Danfoss

Adapters en draaikoppelingen overview

Danfoss

Bekijk ook onze Snijringkoppelingen webshop assortiment

In onze webshop kunt u gebruik maken van talloze features. Zowel de meest simpele als ook complexe onderdelen zijn gemakkelijk te vinden en direct te bestellen. In aanloop naar de opening van de webshop heeft Powerflex een grote voorraad opgebouwd, zodat we u direct van dienst kunnen zijn.

Webshop Features:

  • Klantportaal met klant specifieke prijzen
  • Technische informatie & specificaties
  • Navigeren via zoekfilters
  • Bestelhistorie
  • Unieke Pflex artikelcodering

Heeft of wilt u speciale B2B prijzen van Powerflex? Dan kunt u na het maken van een account uw gegevens opsturen sales@pflex.eu of contact met ons opnemen via 0294 450 200. Wij koppelen graag uw prijzen met de webshop.

Maatwerk slangen met Snijringkoppelingen

U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning, voor alles rondom hydrauliek slangen en industriële slangen. De zeer deskundige medewerkers van Powerflex geven (gratis) advies en staan klaar om u te helpen met maatwerk aanvragen.

Ons deskundige team denkt graag mee over uw specifieke uitdaging.