Slangkoppelingen

Met Danfoss fittingen geniet u van het voordeel van de hoogwaardige producten die compatibel zijn met de meeste rubberen gevlochten en spiraalvormige slangproducten. Hierdoor zullen uw voorraden verminderen en beter beheersbaar zijn. De prestatie verbetering zijn van grote toegevoegde waarde bij toepassingen waarbij veel trillingen ontstaan. Het veelzijdige aanbod verzekert u dat er voor elke applicatie een slangcombinatie beschikbaar is.

Slang assemblages

Aeroquip by Danfoss

4s 6s spiraal slang fittingen

Aeroquip by Danfoss

Bekijk ook onze slangkoppelingen webshop assortiment

In onze webshop kunt u gebruik maken van talloze features. Zowel de meest simpele als ook complexe onderdelen zijn gemakkelijk te vinden en direct te bestellen. In aanloop naar de opening van de webshop heeft Powerflex een grote voorraad opgebouwd, zodat we u direct van dienst kunnen zijn.

Webshop Features:

  • Klantportaal met klant specifieke prijzen
  • Technische informatie & specificaties
  • Navigeren via zoekfilters
  • Bestelhistorie
  • Unieke Pflex artikelcodering

Heeft of wilt u speciale B2B prijzen van Powerflex? Dan kunt u na het maken van een account uw gegevens opsturen sales@pflex.eu of contact met ons opnemen via 0294 450 200. Wij koppelen graag uw prijzen met de webshop.

Maatwerk slangen met slangkoppelingen

U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning, voor alles rondom hydrauliek slangen en industriële slangen. De zeer deskundige medewerkers van Powerflex geven (gratis) advies en staan klaar om u te helpen met maatwerk aanvragen.

Ons deskundige team denkt graag mee over uw specifieke uitdaging.