Power Tools

We hebben een breed aanbod in hydraulic equipment en tools en zijn in staat om volledige range aan producten en oplossingen voor het liften, hijsen, persen en vastbouten van (grote en zware) producten en objecten te leveren. Ook bieden we speciale oplossingen afgestemd op de klantwens. Equipment tussen 700-4000 bar kan met begeleiding naar wens worden ontworpen en gefabriceerd. “Powerflex can handle the pressure” De mogelijkheden zijn legio.

Fluid Power Technology catalog

Publicatie: Engels

SPXFLOW catalog

Publicatie: Engels

Power Tools op maat

U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning, voor alles rondom hydrauliek slangen en industriële slangen. De zeer deskundige medewerkers van Powerflex geven (gratis) advies en staan klaar om u te helpen met maatwerk aanvragen.

Ons deskundige team denkt graag mee over uw specifieke uitdaging.

Toepassingen

Power Tools hebben een behoorlijk groot trackrecord in de industrie. Daarnaast worden wereldwijd de behoeftes van klanten in de offshore, scheepvaart, mining en windenergie voorzien van maatwerkoplossingen. De kracht van van Powerflex ligt vooral in het bieden van speciale oplossingen afgestemd op de klantwens. Equipment tussen 700-4000 bar kan met begeleiding naar wens worden ontworpen en gefabriceerd. De mogelijkheden zijn legio.