Hydrauliek slangen & Industriële slangen

Als hydrauliek groothandel leveren we niets minder dan kwaliteitsproducten. Dagelijks helpen wij bedrijven aan nieuwe hydrauliekslangen en industriële slangen voor verschillende toepassingen als Airco, Industrie, Offshore, Luchtvaart, Automotive, Chemie, Voeding en Farma. Ook hebben we een uitgebreid aanbod van hydrauliek koppelingen waarmee we samenstellingen kunnen verzorgen. Heeft u vragen over de slang of toepassing, neem dan contact met ons op.

Aeroquip master catalogus

Aeroquip by Danfoss

Industriële hydrauliek slangen

Aeroquip by Danfoss

Thermoplastische slangen en fittingen

Synflex Optimum by Danfoss
Hydrauliek slangen

Bekijk ook ons hydrauliek slangen webshop assortiment

In onze webshop kunt u gebruik maken van talloze features. Zowel de meest simpele als ook complexe onderdelen zijn gemakkelijk te vinden en direct te bestellen. In aanloop naar de opening van de webshop heeft Powerflex een grote voorraad opgebouwd, zodat we u direct van dienst kunnen zijn.

Webshop Features:

  • Klantportaal met klant specifieke prijzen
  • Technische informatie & specificaties
  • Navigeren via zoekfilters
  • Bestelhistorie
  • Unieke Pflex artikelcodering

Heeft of wilt u speciale B2B prijzen van Powerflex? Dan kunt u na het maken van een account uw gegevens opsturen sales@pflex.eu of contact met ons opnemen via 0294 450 200. Wij koppelen graag uw prijzen met de webshop.

Maatwerk hydrauliek slangen

U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning, voor alles rondom hydrauliek slangen en industriële slangen. De zeer deskundige medewerkers van Powerflex geven (gratis) advies en staan klaar om u te helpen met maatwerk aanvragen.

Ons deskundige team denkt graag mee over uw specifieke uitdaging.