Biologische ontkalker Rydlyme

De biologisch afbreekbare ontkalker Rydlyme is een schoonmaakmiddel m.b.t. ketelsteen, mosselen, algen en andere aangroei aan de waterzijde van warmtewisselaars en koelsystemen. De Rydlyme reiniger kan voor vrijwel elke industrie werken als oplossing voor natuurlijke afzettingen van bijv. koeltorens of gewoon als een chemische ontkalker. 

Over Rydlyme

Rydlyme Marine is vrij spoel baar met water en speciaal voor de scheepvaart ontwikkeld. Voorheen moesten systemen worden ontmanteld en gedemonteerd maar met Rydlyme Marine kan CIP (clean-in-place) gereinigd worden, wat tijd en geld bespaard. Met een minimum aan tijd en investering zal Rydlyme Marine alle ketelsteen, roest, modder, kalk en andere natuurlijke vervuiling van uw watersystemen oplossen. De systemen blijven ongedeerd en intact.

Toepassing

De milieubeschermingsinstantie (EPA) gebruikte Rydlyme om het hele drinkwatersysteem aan boord van zijn schip te reinigen. Veel Industrieën rekenen op Biologische ontkalker Rydlyme als het aankomt op reiniging van duurzame systemen.

  • Offshore en Marine
  • Defensie
  • Automotive
  • Voedingsindustrie
  • Maakindustrie
  • Recreatievaart en cruiseschepen
  • Farmaceutische industrie

Certificering

De Amerikaanse marine en talloze OEM’s bevelen Rydlyme aan. Ook binnen Europa is Rydlyme een begrip. Het reinigingsmiddel is N.S.F.-geregistreerd voor gebruik in verschillende industrieën en toepassingen, waaronder NSF / ANSI-norm 60-gecertificeerd als reiniger voor drinkwater watersystemen en vervaardigd in een ISO 9001 gecertificeerde faciliteit.

 

 

 

Hoe te gebruiken

Het blad met productinformatie geeft de do’s en dont’s van Rydlyme Marine weer. Er zijn maar weinig toepassingen of materialen waar Rydlyme Marine niet mee samen gaat naast het feit dat het volkomen veilig is voor uw personeel. De materialen waarvoor we het niet aanbevelen zijn: zink, magnesium en lagere kwaliteiten aluminium. Daarentegen is Rydlyme uitermate geschikt voor staal, koper, nikkel, titanium, roestvrijstaal, hout rubber, plastic, geverfde oppervlakken, glasvezel, ijzer, gelcoats en meer!

Het verkrijgbaar in kleine en- grote hoeveelheden van 1 – 1000L.
Voor gebruik verdunnen met water 1:2.

Vraag Rydlyme aan

Wilt u meer weten over Rydlyme of kunnen we u helpen met onze expertise? neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0294-450 200 of via sales@pflex.eu

Graag nodigen wij u uit met ons in gesprek te gaan en Powerflex naast onze expertise van de producten te ontmoeten als partner in uw supply chain.