Algemeen

5 Redenen om te kiezen voor slangkoppelingen van Eaton

5 redenen om te kiezen voor hydraulische slangkoppelingen van Eaton

De Eaton Dura-KOTE™ plating technologie is een nieuwe verbeterde zinkcoating die tot drie keer meer corrosiebescherming biedt aan slangfittingen in vergelijking tot vorige generaties. De zinkcoating overtreft daarbij de SAEJ514 vereisten voor corrosieweerstand.

Voordelen van de Dura-KOTE™ technologie:

  • Biedt maximaal 1.000 uur weerstand tegen corrosie.
  • Verlaagt vervang- en onderhoudskosten.
  • Vertraagt de verspreiding van roest naar andere oppervlakken.
  • Is standaard op de stalen fittingen van Eaton.

Class 0 cool-down leakage
De Eaton slang- en fitting combinaties garanderen een klasse 0 cool-down lekkage, wat betekent dat er geen vocht of zweet achter de fittingen ontstaat. De combinaties zijn getest volgens de SAE J1176 normen.

Non-brazed (niet gesoldeerd) fitting ontwerp
De TTC/Z en de 4S/6S serie fittingen van Eaton zijn uit één deel gevormd, wat over het algemeen betere veldprestaties biedt dan bij gesoldeerde fittingen. Deze prestatie verbetering is vooral merkbaar bij toepassingen waarbij veel trillingen ontstaan.

Eenvoudig montage ontwerp
De gangbare ontwerpen van de Eaton TTC/Z en 4S/6S serie fittingen zijn zo eenvoudig mogelijk gemaakt, hierdoor zullen uw voorraden verminderen en beter beheersbaar worden.

Met het kiezen van deze fittingen geniet u van het voordeel om te werken met hoogwaardige producten die compatibel zijn met de meeste rubberen gevlochten en spiraalvormige slangproducten in de hydrauliek markt.

Met de fittingen van Eaton is het mogelijk om van een gevarieerde inventaris naar slechts één fitting voor gevlochten- en één fitting voor spiraalvormige slangen te gaan. Dit vermindert het aantal fittingen dat u op voorraad dient te hebben aanzienlijk.

Op Eaton kunt u vertrouwen
Eatons brede en tot in detail geteste assortiment verzekert u dat er voor elke applicatie een slangcombinatie beschikbaar is. Daarbij zijn alle specificaties voor het assembleren van slangen (zoals de persmaten) bij Eaton en Powerflex tot uw beschikking.

Meer informatie?
Stuur een mail naar sales@pflex.eu of bel 0294 – 450 200.