Hose Service, Nieuws

Powerflex start Hose Service Center

Powerflex start Hose Service Center

Powerflex, officieel Eaton distributeur van slangen en koppelingen, is medio februari 2020 een eigen Hose Center gestart. Hier kunnen klanten met defecte slangen en aanverwante componenten terecht en worden direct geholpen. Al eerder rijdt er al een compleet uitgeruste service bus voor onder andere het assembleren en inmeten van slangen op locatie bij de klant. Daarnaast kunnen we ook direct een betrouwbaar advies uitbrengen en storingen oplossen.

Mobiele service
Onderdeel van Hose Services is een slim en compleet uitgeruste servicebus die snel op locatie kan zijn. Hij rijdt 24/7 in een straal van 50 km rondom Amsterdam (en daarbuiten) en wordt ingezet voor onder meer het assembleren en inmeten van slangen op locatie. Maar ook om bedrijven te adviseren en storingen op te lossen of reparaties uit te voeren. Ook rijdt er sinds juni een tweede bus.

Op de locatie Weesp
Het Hose Service Center is specifiek ingericht voor het direct uitvoeren van reparaties, het monteren van slangen en koppelingen en het beantwoorden van vragen. Geheel volgens het principe ‘klaar terwijl u wacht’ en uiteraard inclusief koffie!

Aanvullend programma
Om de naam ‘Services’ alle eer aan te doen, heeft Powerflex tevens alle kennis, kunde en aanverwante diensten gebundeld in aanvullende programma’s zoals Total Hose Management, Preventief onderhoud en slanginspecties. Programma’s die niet alleen bij Powerflex zelf beschikbaar zijn maar ook door officiële Powerflex Partners worden opgepakt.

De Hose Services in het kort
Geautoriseerd distributeur van Eaton
Inmeten en slangassemblage
Total Hose Management
Preventieve inspectie & onderhoud
Slangenreiniging
Slanginspectie
Reparaties en storingen verhelpen
Gecertificeerde medewerkers
Mobiele (hydrauliek) slangenservice
Binnen 4 uur en 24/7 op lokatie
Trainingen op het gebied van slangassemblage en veilig werken met hydrauliek.

Meer weten?
U kunt natuurlijk langskomen maar u kunt ook contact opnemen met sales@pflex.eu of bellen 0294 – 450 200

Download dropcard